HGT 317 - Pengenalan Kepada Penderiaan Jauh - April 1998 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1997/98 April 1998 HGT 317 - Pengenalan Kepada Penderiaan Jauh Masa: [3 jam]