HIU 122 Perluasan 'Aqidah Islamiyyah: Konsep Dan Penghayatan - April 1998 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1998)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1997/98 April 1998 HIU 122 Perluasan 'Aqidah Islamiyyah: Konsep Dan Penghayatan Masa: [3 jam]