HGF 121 - Geografi Fizikal - April 1998 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1998)
UNTVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 1997/98 April 1998 HGF 121 Geografi Fizikal Masa: [3 jam]