ZCC 304 - Keelektrikan dan Kemagnetan II Oktober/November 1995 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 1995)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang Akademik 1995/96 Oktober/November 1995 ZCC 304 - Keelektrikan dan Kemagnetan II Masa : [2 jam]