CIT571 – Technopreneurship and Business Development (Pembangunan Tekno-keusahawanan dan Perniagaan) - February/March 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2022)
First Semester Examination 2021/2022 Academic Session February/March 2022 CIT571 – Technopreneurship and Business Development (Pembangunan Tekno-keusahawanan dan Perniagaan) Duration : 2 hours