CIT552 – Business Organisation and Environments (Organisasi dan Persekitaran Perniagaan) - February/March 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2022)
First Semester Examination 2021/2022 Academic Session February/March 2022 CIT552 – Business Organisation and Environments (Organisasi dan Persekitaran Perniagaan) Duration: 2 hours