CIT551 – Business Engineering with ERP Solution (Kejuruteraan Perniagaan dengan Penyelesaian ERP) - February/March 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2022)
First Semester Examination 2021/2022 Academic Session February/March 2022 CIT551 – Business Engineering with ERP Solution (Kejuruteraan Perniagaan dengan Penyelesaian ERP) Duration : 2 hours