CIT547 – Informatics Project Management (Pengurusan Projek Informatik) - February/March 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2022)
First Semester Examination 2020/2021 Academic Session February/March 2022 CIT547 – Informatics Project Management (Pengurusan Projek Informatik) Duration : 2 hours