CDS522 – Text and Speech Analytics (Analitik Teks dan Pertuturan) - February 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2022)
Final Examination 2021/2022 Academic Session February 2022 CDS522 – Text and Speech Analytics (Analitik Teks dan Pertuturan) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)