HZZ 201 Apresiasi Muzik Barat Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HZZ 201 Apresiasi Muzik Barat Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI SEMBILAN [ 9 ] SOALAN DI DALAM EMPAT [4] HALAMAN. Jawab TUJUH [7 ] soalan, SEMUA LIMA [ 5 ] soalan daripada Bahagian A dan DUA [ 2 ] soalan daripada Bahagian B. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.