CST433 – Advanced Computer Organization & Architecture (Organisasi & Seni Bina Komputer Termaju) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CST433 – Advanced Computer Organization & Architecture (Organisasi & Seni Bina Komputer Termaju) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam