CST431 – Systems Security & Protection (Keselamatan & Perlindungan Sistem) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CST431 – Systems Security & Protection (Keselamatan & Perlindungan Sistem) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)