CST235/CST231/CSM331 – Principles of Computer Networks and Information Security (Prinsip Rangkaian Komputer dan Keselamatan Maklumat)/Data Communications and Networks (Komunikasi Data dan Rangkaian) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CST235 – Principles of Computer Networks and Information Security (Prinsip Rangkaian Komputer dan Keselamatan Maklumat) CST231/CSM331 – Data Communications and Networks (Komunikasi Data dan Rangkaian) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)