CSE242/ CPT243 – Software Requirements Analysis & Modelling (Pemodelan & Analisis Keperluan Perisian - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
CSE242/ CPT243 – Software Requirements Analysis & Modelling (Pemodelan & Analisis Keperluan Perisian