CPT441 – Software Quality Assurance & Testing (Jaminan Mutu & Pengujian Perisian) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
First Semester Examination 2020/2021 Academic Session 2021 CPT441 – Software Quality Assurance & Testing (Jaminan Mutu & Pengujian Perisian) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)