CPT115 – Mathematical Methods for Computer Science (Kaedah Matematik bagi Sains Komputer) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CPT115 – Mathematical Methods for Computer Science (Kaedah Matematik bagi Sains Komputer) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)