YKA 102/4 - Penqantar Komunikasi Massa Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994