CPT111 / CPM 111 – Principles of Programming Prinsip-prinsip Pengaturcaraan - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CPT111 / CPM 111 – Principles of Programming (Prinsip-prinsip Pengaturcaraan) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)