YKA 101/NKM 011 - Penqantar Komunikasi Manusia Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994