CPC251 – Machine Learning & Computational Intelligence Pembelajaran Mesin & Kecerdasan Pengkomputan - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CPC251 – Machine Learning & Computational Intelligence (Pembelajaran Mesin & Kecerdasan Pengkomputan) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)