YKA 104/NKM 014 - Seiarah dan Undanq-Undang Media Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 YKA 104/NKM 014 - Seiarah dan Undanq-Undang Media Masa: [3 jam] Jawab TiGA (3) soalan. Soalan 1 adalah diwajibkan.