CPT341/CSE341 – Software Design and Architecture (Senibina dan Rekabentuk Perisian) - February 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2022)
First Semester Examination 2021/2022 Academic Session February 2022 CPT341/CSE341 – Software Design and Architecture (Senibina dan Rekabentuk Perisian)