CPC151 – Fundamentals of Logic & Artificial Intelligence Asas Logik dan Kecerdasan Buatan - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CPC151 – Fundamentals of Logic & Artificial Intelligence (Asas Logik dan Kecerdasan Buatan) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)