HST 222 Kepulauan Asia Tenggara Oktober/November 1994 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (1994)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Pertama Sidang 1994/95 Oktober/November 1994 HST 222 Kepulauan Asia Tenggara Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI LAPAN [8] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab Empat [ 4 ] soalan, DUA [2] soalan daripada setiap Bahagian A dan B. Semua soalan membawa nilai markah yang sama.