CPT111– Principles of Programming (Prinsip-prinsip Pengaturcaraan) - February 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2022)
First Semester Examination 2021/2022 Academic Session February 2022 CPT111 – Principles of Programming (Prinsip-prinsip Pengaturcaraan)