CIT573 – Financial Planning & Management (Perancangan dan Pengurusan Kewangan) July 2021 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
First Semester Examination 2020/2021 Academic Session July 2021 CIT573 – Financial Planning & Management (Perancangan dan Pengurusan Kewangan) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)