CIT563 – Consumer Health Informatics (Informatik Kesihatan Pengguna) July/August 2021 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CIT563 – Consumer Health Informatics (Informatik Kesihatan Pengguna) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)