CDS523 – Forensic Analytics and Digital Investigations (Analitik Forensik dan Penyiasatan Digital) July/August 2021 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021 CDS523 – Forensic Analytics and Digital Investigations (Analitik Forensik dan Penyiasatan Digital) Duration: 2 hours (Masa: 2 jam