CDS513 – Predictive Business Analytics June 2021 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session June 2021 CDS513 – Predictive Business Analytics (Analitik Perniagaan Berdaya Ramalan) Duration : 2 hours (Masa : 2 jam)