CST312 - Sistem Pengendalian Lanjutan & Pengkompil - Mac 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Mac 2005 CST312 - Sistem Pengendalian Lanjutan & Pengkompil Masa : 2 jam