CST311- Komputeran Teragih dan Rangkaian - Mac 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Mac 2005 CST311- Komputeran Teragih dan Rangkaian Masa : 2 jam