CPT315 - Pemprosesan Bahasa Tabii - Mac 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Mac 2005 CPT315 - Pemprosesan Bahasa Tabii Masa : 2 jam