CPT314 - Teori Automata & Bahasa Formal - Mac 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Mac 2005 CPT314 - Teori Automata & Bahasa Formal Masa : 3 jam