HMT 121 - Tinjauan Nahu Melayu Tradisional Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HMT 121 - Tinjauan Nahu Melayu Tradisional Masa: [3 jam] KERTAS PEPERIKSAAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab LIMA [5] soalan. SEMUA soalan mempunyai nilai markah yang sama.