HMT 328 - Psikolinguistik Februari 2000 - PPIK, Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (Universiti Sains Malaysia, 2000)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 1999/2000 Februari 2000 HMT 328 - Psikolinguistik Masa: [3 jam] KERTAS SOALAN INI MENGANDUNGI TUJUH [7] SOALAN DI DALAM DUA [2] HALAMAN. Jawab soalan SATU ( 1) serta TIGA [3] soalan yang lain.