CMT315 — Grafik Komputer & Perkomputeran Visual - Mei 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2005)
UNTVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 2004/2005 Mei 2005 CMT315 — Grafik Komputer & Perkomputeran Visual Masa : 2 jam