CMT314 - Sistem Sokongan Keputusan & Sistem Cerdas - Mac 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2005)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Mac 2005 CMT314 - Sistem Sokongan Keputusan & Sistem Cerdas