CMT313 - Pengurusan Projek Teknologi Maklumat & Multimedia - Mac 2005 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (2005)
UNTVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2004/2005 Mac 2005 CMT313 - Pengurusan Projek Teknologi Maklumat & Multimedia Masa : 2 jam