CDS503 – Machine Learning (Pembelajaran Mesin) - February 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2022)
First Semester Examination 2021/2022 Academic Session February 2022 CDS503 – Machine Learning (Pembelajaran Mesin)