CDS502 – Big Data Storage and Management(Storan dan Pengurusan Data Raya) - February 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2022)
First Semester Examination 2021/2022 Academic Session February 2022 CDS502 – Big Data Storage and Management (Storan dan Pengurusan Data Raya)