CCS 526 Wireless & Mobile Communications(Komunikasi Tanpa Wayar Dan Mudah Alih)- February 2022 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2022)
First Semester Examination 2021/2022 Academic Session February 2022 CCS 526 WIRELESS & MOBILE COMMUNICATIONS (KOMUNIKASI TANPA WAYAR DAN MUDAH ALIH)