CST339 – Information Security Management and Assurance (Pengurusan dan Jaminan Keselamatan Maklumat) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2022)
Second Semester Examination 2021/2022 Academic Session