CST334 – Network Monitoring & Security (Pengawasan & Keselamatan Rangkaian) CST338 – Network & Communication Security (Keselamatan Rangkaian & Komunikasi) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2022)
Second Semester Examination 2021/2022 Academic Session