CST333 – Distributed & Grid Computing (Perkomputeran Teragih & Grid) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2022)
Second Semester Examination 2021/2022 Academic Session