CST332 – Internet Protocol, Architecture and Routing (Protokol, Seni Bina dan Penghalaan Internet) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2022)
Second Semester Examination 2021/2022 Academic Session