CMT421/CMM324 – E-Business Strategy, Architecture and Design (Strategi , Seni Bina dan Reka Bentuk E-Perniagaan) July/August 2021 - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021