CSE342 – Dependable Software Systems Engineering (Kejuruteraan Sistem Perisian Boleh Dipercayai) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2022)
Second Semester Examination 2021/2022 Academic Session