CMT221/CMM222 – Database Organisation and Design (Organisasi & Reka Bentuk Pangkalan Data) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Universiti Sains Malaysia, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session July/August 2021