CDS501 – Principles & Practices Of Data Science & Analytics (Prinsip & Amalan Sains & Analitik Data) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session