CDS504 – Enabling Technologies & Infrastructures For Big Data (Teknologi Pengupayaan & Prasarana Untuk Data Raya) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2021)
Second Semester Examination 2020/2021 Academic Session